Om Kabaret
Kabaret er et matmagasin som tar den nye norske matinteressen på alvor.
Kabaret skal være et nettmagasin med kvalitetsinnhold produsert av en uavhengig og kompetent redaksjon. Stoffmiksen skal balansere underholdende spalter og inspirerende oppskrifter med grundig journalistikk om mat og drikke. Vi skal skrive anmeldelser som ikke bare er forbrukerstoff, men som også kan romme idé- og kulturkritikk. Bærekraft og mangfold skal være en rød tråd i innholdet. Kabaret skal bli et bindeledd i miljøet av matinteresserte i Norge.
Målet er å bygge en solid posisjon i en kresen målgruppe. Magasinet vil være kjernen, men under Kabaret-paraplyen vil vi også utforske podkast, video, arrangementer, tjenester og alle andre plattformer. Kabaret skal oppleves som en frisk og utfordrende nykommer i mediefloraen, som eksperimenterer med sjangre, formater, formidlingsmåter og kommersielle samarbeid.
Ansvarlig utgiver er Kabaret AS, Rathkes gate 6B, 0558 Oslo
Kabaret er støttet av Kulturrådet og Grafill.
Kabaret i pressen
→ Nettmagasinet Kabaret vil friste en ny generasjon matinteresserte – D2, desember 2020
→ Kabaret vil droppe det eksklusive og heller utfordre dagens matjournalistikk – Sandefjords Blad, desember 2020
→ Korona satte fart på matinteressen: Nå starter de et nytt, oslobasert magasin – Avisa Oslo, januar 2021