Saker
Med disse rettene skal Petter og vennegjengen gjøre Oslo til en frokostby
Dette sitrusaktige krydderet passer overraskende godt til dessert
Prøv sausen som tar en god biff til et helt nytt nivå
Du har neppe smakt dette krydderet i en sjømatrett før
– Ofte ble jeg spurt om det var hund eller katt jeg hadde med i matpakken min
Hvordan en michelinstjerne-kokk revolusjonerte pizza
Disse søte gavene vil definitivt falle i smak
Slik holder du et perfekt vinkveld, uten å kaste bort kvelden på kjøkkenet
Her er lista med landets lekreste delikatesse-butikker
– Vi ønsker å lage et ekte produkt. Ikke noe falskt. Ikke sånn Instagram-bullshit
Fire fugler og en thanksgiving-feiring
– Vi er nok den eneste cocktailbaren i verden som er 85 prosent selvforsynt på brennevin
🥇 Himkok er Norges beste cocktailbar
– Noen mente at dette er de kuleste 20 meterne i Oslo
🥈 Dæl er Norges nest beste cocktailbar
– Det som har gjort barscenen i Oslo så bra, er at vi har fått så mange internasjonale bartendere
🥉 Svanen er Norges tredje beste cocktailbar
Dette er Norges 7 beste cocktailbarer
Kabarets lesere får teste høstens store restaurantnyhet før alle andre
Sju viner som viser at Catalonia er i kalasform
Et portrett av USAs viktigste kokk akkurat nå, fortalt gjennom John Coltrane
Slik gikk det da landets beste kokker skulle tolke en mystisk meny
Høst er tid for gryteretter! Her er våre beste oppskrifter
Å spise afghansk i krigshaukenes by
Ved hjelp av matinteresse skal Oslos viktigste torg bli mer som før i tida
Denne pateen er en hyllest til grisen og landsbygda
Åpnet restaurant på en øy med ni fastboende
Et stunt mot det usynlige matsvinnet
– Hos oss skal du få skikkelig digg vin på tapp!
Her er noen digge sommerviner som ikke tar knekken på feriebudsjettet
Den populære vinbaren midt i Oslo blir utvidet til restaurant
Hvordan blir årets 17. mai, Fredfades?
Alt du trenger til koldtbordet
Hvordan blir årets 17. mai, Kari Innerå?
Pandemi eller ikke – eid betyr festmat!
Hvordan blir årets 17. mai, Sultne gutter?
– Jeg er redd for at dette blir den nye normalen
Vinimportør Christopher Moestue om den katastrofale vårfrosten i Frankrike.
Trenger du et skikkelig matprosjekt? Prøv å lage rillettes med åpen ild
Slik har Instagram endret vin-gamet
Fisk på boks er en delikatesse, ikke fattigmannskost!
– Vi har fått bekreftelse på at det vi holder på med er viktigere enn noen gang
Du kan gå på sopptur om vinteren også!
– Sichuan er mitt favorittkjøkken om dagen
Har du hørt den om da en skål med kikerter startet en krig?
Tips til supre og rimelige viner fra kvinnelige vinmakere
Atli serverer sjøkreps med et hint av Midtøsten
Restauranten til Michelle blir den første av sitt slag i Norge
Prøv Katla-kokkens oppskrift på pasta vongole
Hele matbransjen er gjennomsyret av spons
Christopher Haatuft bruker ventetiden på sønnen sin, og planer om ny restaurant
På søndag er det andehjerters dag
Løkka Deli er en liten bit av New York i Oslo
Et avlyst spisegilde ble til 124 dikt om mat og drikke
Hanne styrer kjøkkenet på Oslos nye storstue Kastellet
Akkurat nå er sitrus på sitt aller beste
Kampens nye møtested skulle egentlig bli Joker-butikk
Bølgen av hjemmelaga eplesider tar samtiden på kornet
Mikael ble førstegangsfar under nedstengningen
Et år i en vinbar
– I februar trodde jeg at «vinflaskegate» skulle bli det tyngste i 2020. Der tok jeg grundig feil.
– Dette er andre gangen i mitt liv jeg har lang ferie. Den første gangen var i mars
Det er i romjulen du egentlig har tid til å bake!
– Jeg holder nå på med å perfeksjonere curryene mine
Prøv Terje Ommundsens grønne kylling-curry
Prøv noen nye slag til jul
Italienske mandelkjeks med sitron slår sandkaker og berlinerkranser.
Med vakuum og vannbad skal julefreden reddes. Litt i hvert fall.
Sous vide-ribbe er bedre enn svidd ribbe.
Ove André gleder seg til å servere fondue på Le Benjamin igjen
Hva driver de med nå, alle kokkene som vanligvis løper i hele desember?