Personvern

På denne siden lister vi opp hva slags data vi samler inn, hva vi bruker den til, og tredjeparter vi deler dem med.

Kabaret er et norsk matmagasin med nettadressen kabaret.no. Les mer om Kabaret her. På grunn av legitime interesser (for analyse, forbedring og økonomisk drift), ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet.

Analyse

Vi bruker open source-plattformen Plausible Analytics for å måle trafikk og bruk av Kabaret.no. Vi bryr oss ikke om hvem du er! Vi lurer bare på hvordan du bruker siden vår. Derfor bruker vi dette analyseverktøyet, som tar personvern på alvor, og som ikke samler inn mer informasjon om deg enn strengt nødvendig. Faktisk så lite at vi strengt tatt ikke er lovpålagt å skrive denne teksten engang! Plausible Analytics følger alle personvernretningslinjer, som GDPR og CCPA. Les mer om Plausibles personvern-policy her.

Nyhetsbrev

Det er mulig å melde seg på nyhetsbrev på Kabaret.no. Til det bruker vi tjenesten Mailchimp. I Mailchimp måler vi bare samletall, slik at vi kan forbedre og videreutvikle vårt nyhetsbrev. Din epostadresse blir ikke benyttet til andre formål enn utsending av nyhetsbrev. Vi deler ikke adressen med andre aktører. Kabaret har inngått en databehandleravtale med Mailchimp. Les mer her.