Folk blir så sykt glade av å få servert noe digg på morgenen

Folk blir så sykt glade av å få servert noe digg på morgenen

Pærene må du lage kvelden før, med det er tid som er vel investert!

Tekst

Mette Mortensen

@mettemortensencom

Foto

Tommy Andresen

@fotograftommyandresen

Publisert 5. mars 2021

Frokost er mitt favorittmåltid og har alltid vært det, så å bruke litt tid på å preppe til måltidet gjør meg ingenting.

Har jeg noen å servere frokost til er det enda bedre, for folk blir generelt så sykt glade av å få servert noe digg på morgenen.

Les også: Søtpoteter trenger absolutt ikke å være forbeholdt middagsmat

Pærene lager du dagen før, og de varer i mange dager i kjøleskapet om de ligger i laken. Til servering lager du en puré ut av én av pærene, så har du to ulike konsistenser – det er alltid gøy.

Granolaen holder seg i ukesvis på et glass med lokk – og den er glutenfri, for bokhvete er et frø og har ingenting med hvete å gjøre.

Server pærene med naturell yoghurt, granola og noen grapefruktbåter, så lover jeg at dagen starter godt!

Mette Mortensen
Stilen til Mette preget av en halv livstid som motestylist, uendelig mange utenlandsreiser og stor kunstinteresse.

💸 Annonse