Disk opp med en superfrisk sitrussalat til frokost i helgen

Disk opp med en superfrisk sitrussalat til frokost i helgen

Noen perfekte frokostkombinasjoner oppdager man når man slenger i hop tilfeldige rester fra kjøleskapet.

Tekst

Mette Mortensen

@mettemortensencom

Foto

Tommy Andresen

@fotograftommyandresen

Publisert 12. mars 2021

Jeg skulle ha en vinkveld med noen gamle kollegaer og skulle servere ovnsbakt camembert. Til bestemte jeg meg for å lage en slags konfitert daddel- og mandelmiks, inspirert av talentfulle Carolina Gelen, med appelsin, rosmarin og kanel. Den er helt insane!

Restene av denne, fordi jeg selvfølgelig aldri kaster rester, passet helt nydelig til frokost sammen med yoghurt og en sitrussalat – og bittelitt chili.

Dersom du heller vil bake en camembert derimot, kjør på, da har du det perfekte tilbehøret her.

Les også: Akkurat nå er sitrus på sitt aller beste

Mette Mortensen
Stilen til Mette preget av en halv livstid som motestylist, uendelig mange utenlandsreiser og stor kunstinteresse.

💸 Annonse