De enkleste rettene er de beste!
En bok full av tradisjonelle italienske retter.
Publisert 28. januar 2021
Med jevne mellomrom vil Kabarets bidragsytere anbefale inspirerende bøker om mat eller drikke. Dette tipset kommer fra Helena Tusvik Rosenlund, vår podkastprodusent og daglig leder.
En bok full av deilige oppskrifter som tar kort tid å lage. Midt i blinken for absolutt alle, med andre ord! Oppskriftene passer både til hverdags og til større, mer festlige middager (som jeg gleder meg sjukt til å oppleve igjen snart!)
→ Les mer: Med denne boka kan hjemmelaget pasta kan fort bli en besettelse
River Café er en ikonisk italiensk restaurant som har holdt til i London siden 1987, drevet av kokkene Rose Gray og Ruth Rogers. Disse damene har gitt ut flere nydelige kokebøker opp gjennom. I denne boka fokuserer de på det enkle: retter med basis i én hovedingrediens som retten bygges rundt.
Hovedingrediensene i boka har stor variasjon. Det kan for eksempel være vaktel eller kalv, sardiner, kål, bønner, tomater eller pasta.
Boka er veldig OCD-vennlig og bygget opp på en oversiktlig måte, noe jeg elsker. Strukturen fokuserer på hovedingrediensen, og gjør det veldig enkelt å finne ut av hva en skal handle – eller finne frem fra tørrskapet. Det er for eksempel et kapittel kun om ricotta. Trenger jeg si mer?