Denne digge frokosten kan varieres på utallige måter

Denne digge frokosten kan varieres på utallige måter

Jeg vil slå et slag for kombinasjonen av ovnsbakt frukt og yoghurt, med noe ekstra søtt oppå og et nøtteelement for litt crunch.

Tekst

Mette Mortensen

@mettemortensencom

Foto

Tommy Andresen

@fotograftommyandresen

Publisert 18. februar 2021

Denne frokosten har et stort rom for variasjoner.

Du trenger ikke løpe verden rundt for å finne aprikoser. Om du ikke har det, så bruk plommer. Eller pærer. Eller epler. Eller nektariner.

Vil du ikke lage daddelpuré, så bruk honning, eller lønnesirup.

Ikke keen på lapper? Rist noen skiver med surdeigsbrød.

→ Les også: Drøy tacomåltidet til lørdag eller søndag morgen

Jeg vil bare slå et slag for kombinasjonen av ovnsbakt frukt og yoghurt, med noe ekstra søtt oppå og et nøtteelement for litt crunch.

De to sistnevnte kan for så vidt slås sammen om du lager det pimpa mandelsmøret mitt. Bare et tips!

Men i dette tilfellet snakker vi altså om bokhvetelapper med yoghurt, bakt aprikos, daddelpuré og ristede hasselnøtter.

Mette Mortensen
Stilen til Mette preget av en halv livstid som motestylist, uendelig mange utenlandsreiser og stor kunstinteresse.

💸 Annonse